EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, u diskutua për mënyrën e funksionimit të sindikatave në Kosovë, punën e BSPK-së si dhe përfaqësimin e punëtorëve të Kosovës nga kjo sindikatë. 

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES.

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=w27KXI0bn94

 

Image