EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, u diskutua për Fondin Pensional, mundësin e ndërhyrjes së Qeverisë në këtë fond. 
Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES
Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=YPGkAeoz2Kw

 

 

Image