EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Të premten me datë 22.07.2016, në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, është diskutuar për Sigurimet Shëndetësore, sfidat me të cilat mund të ballafaqohet Fondi për Sigurime Shëndetësore si dhe efektet në përmirësimin e shërbimeve.

Ky debat është mbështetur nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet-IKS dhe FES

Ata që nuk patën mundësi ta ndjekin transmetimin, gjejeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=GKfjJAknHFg

Image