EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, u diskutua për veteranët, pagesat ndaj tyre si dhe ndikimin e fondit tek veteranët. 


Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES.


Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

 

https://www.youtube.com/watch?v=LUT92wwH8Ug&feature=youtu.be

 

 

Image