EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova u diskutua mbi politikat pensionale, veçanërisht rritjen e pensioneve nga ana e Qeverisë.  

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit: 
https://www.youtube.com/watch?v=tKWPTGYLZRc

 

Image