EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Ndryshim i nenit 49 ku flitet për pushimin e lehonisë, sfidat e ligjit të punës si dhe ndikimi i tij në punësimin grave u diskutuan mbrëmë në emisionin Info Magazine, në Klan Kosova.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet - IKS dhe FES.

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë likun: https://www.youtube.com/watch?v=IHGFNIHokaU

 

Image