Episodi i radhës në Info Magazine Klan Kosova

Episodi i radhës në Info Magazine Klan Kosova

Episodi i rradhës në Info Magazine, Klan Kosova i lidhur me temat e dialogut social u transmetua në datën 2 Maj 2016. Gjatë këtij emisioni u diskutua për ditën ndërkombëtare të punëtorëve dhe tema e debatit ishte “1 maji ndërmjet festës dhe protestës?!”.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare per Stabilitet - IKS dhe Ambasada Britanike në Kosovë.

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun: https://www.youtube.com/watch?v=MSkkIEenwSE

Image