Episodi i radhës në InfoMagazine: Odat Ekonomike karshi Dialogut Social

Episodi i radhës në InfoMagazine: Odat Ekonomike karshi Dialogut Social

Episodi i rradhës në Info Magazine Klan Kosova i lidhur me temat e dialogut social u transmetua në datën 03 mars 2016. Tema e debatit ishte Odat Ekonomike karshi dialogut social, ndikimi i tyre dhe cilat janë të dhënat e hollësishme në raport me të drejtat e punëtorëve në Kosovë.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare per Stabilitet - IKS dhe Ambasada Britanike
në Kosovë.
 
Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun: https://www.youtube.com/watch?v=-oWd4yeQHrY 
 
Ndërsa, për të lexuar përmbledhjen e diskutimit shihni linkun më poshtë :
 

 

Image