Debati për siguri në punë në Klan Kosova

Debati për siguri në punë në Klan Kosova

Per ata që nuk patën mundësi ta ndjekin dje episodin e Info Magazine Klan Kosova mbi sigurinë dhe shëndetin në punë, ju ftojmë ta shihni përmes linkut:

https://youtu.be/rClGQUnXpWk?t=969

Ky episod është pjesë e ciklit të mbështetur nga IKS - Iniciativa Kosovare për Stabilitet / Kosovar Stability Initiative dhe Friedrich Ebert Stiftung, Prishtina Office

 

Image