Projekti "Përkrhaje Partnerëve Social" mbështet shtypjen e broshurës informuese për Këshillin Ekonomik Social

Më 28 korrik 2015 do të shpërndahet broshura informuese e Këshillit Ekonomik Social të Kosovës. Shtypja dhe shpërndarja e saj është mbështetur nga projekti “Përkrahje Partnerëve Social”.
Broshura do të vijë si suplement për lexuesit e të përditshmes “Koha Ditore”.